tirsdag 25. oktober 2011

Høstkylling med epler

Ingredienser kyllingform

  • 2 stk kyllingfilet
  • 1 ss olje
  • 2 båt hakket hvitløk
  • 2 ss sennep
  • ½ ts pepper
  • 1 stk eple
  • 1 ss brunt sukker
  • bacon 

Saus

Skrell ett til to epler, del i terninger som du har i en liten kjele med litt vanni bunnen. Kok til det blir eplemos. Stek bacon i små biter sammen med litt hvitløk. Tilsett eplemosten, evt eplejuice. Rør inn litt sennep, hell over matfløte. Smak til med salt og pepper. 

 

Slik gjør du

1. Bland olje, hvitløk, sennep og pepper til en marinade. Legg kyllingfiletene i en plastpose og hell marinaden over. La det stå et par timer.

2. Del eplet i skiver, dryss over sukker og legg skivene i en smurt ildfast form. Surr bacon rundt kyllingfiletene og legg dem over epleskivene.

3. Sett formen i ovnen ved 180 °C og stek i ca. 30 minutter.

4. Server med  saus og råstekte poteter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar