INGREDIENSER:
- 600 g SALMA laks
- 1 ts salt
- ½ ts pepper
- 2 ss meierismør
- 1 beger Creme Fraiche, lett eller original
- 2 ss Mango Chutney
- Litt karri
- Litt gressløk
Skjær SALMA laksen i porsjonsstykker, à ca 100 gram og krydre med salt og pepper. Brun SALMA stykkene i smør i en stekepanne på middels høy varme ca 1. minutt på hver side. Steketiden vil variere i forhold til tykkelsen på stykkene. Husk at SALMA ikke skal gjennomstekes men ha en rosa kjerne i midten. Skru ned varmen og tilsett Creme Fraiche og Mango Chutney i pannen over SALMA bitene. La dette surre i ca 5 minutter. Før servering drysses litt karri og finhakket gressløk over SALMA laksen i pannen. Server gjerne med ris og brokkoli eller en grønn salat til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar