mandag 12. desember 2011

Salmalaks med mango chutney og creme fraiche


INGREDIENSER:
  • 600 g SALMA laks
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 2 ss meierismør
  • 1 beger Creme Fraiche, lett eller original
  • 2 ss Mango Chutney
  • Litt karri
  • Litt gressløk 
Skjær SALMA laksen i porsjonsstykker, à ca 100 gram og krydre med salt og pepper. Brun SALMA stykkene i smør i en stekepanne på middels høy varme ca 1. minutt på hver side. Steketiden vil variere i forhold til tykkelsen på stykkene. Husk at SALMA ikke skal gjennomstekes men ha en rosa kjerne i midten. Skru ned varmen og tilsett Creme Fraiche og Mango Chutney i pannen over SALMA bitene. La dette surre i ca 5 minutter. Før servering drysses litt karri og finhakket gressløk over SALMA laksen i pannen. Server gjerne med ris og brokkoli eller en grønn salat til.

    Ingen kommentarer:

    Legg inn en kommentar